Comunicate recente

Harghita. Ocrotim tradițiile.​

Harghita este o bere de tradiție în zona de est a Transilvaniei, succesul său fiind datorat în mare
parte datorită calității superioare a apei din care este fabricată.
Berea Harghita a fost produsă prima oară în anul 1972, la fabrica de bere din Miercurea Ciuc.
De atunci și până acum, berea Harghita a însoțit mesele și momentele de bucurie ale comunității din
zona Ținutului Secuiesc și a devenit o bere locală distinsă.

Hațegana. Tradiție și putere.

Berea Hațegana și-a început povestea în 1978, în Hațeg.

Zimbrul reprezintă spiritul Hațegului, iar emblema sa inspiră berii cele două valori de căpătâi – tradiție și putere.
Hațegana e o bere de suflet, puternic legată de comunitate, și se găsește doar local, în județe din zona Hațegului.

Valori nutriționale

HAȚEGANA

Alcool %vol: 4.5% Ingrediente: apă, malț din orz, mălai, orz, hamei
Valoare energetică (kJ/100ml) Valoare energetică (kcal/100ml) Grăsimi (g/100ml) Din care acizi grași saturați (g/100ml) Glucide (g/100ml) din care zaharuri (g/100ml) Fibre (g/100ml) Proteine (g/100ml) Sare (g/100ml)
153 37 0 0 2,5 0 0 0 0

HARGHITA

Alcool %vol: 4.5% Ingrediente: apă, malț din orz, mălai, orz, hamei
Valoare energetică (kJ/100ml) Valoare energetică (kcal/100ml) Grăsimi (g/100ml) Din care acizi grași saturați (g/100ml) Glucide (g/100ml) din care zaharuri (g/100ml) Fibre (g/100ml) Proteine (g/100ml) Sare (g/100ml)
155 37 0 0 2,7 0 0 0 0