Comunicate recente

Pasiunea noastră pentru a produce bere de calitate stă în centrul business-ului nostru de mai bine de 150 de ani. Astăzi, suntem mândri să spunem că suntem cel mai internațional berar din lume.

Cu peste 300 de branduri disponibile în peste 190 de țări, fiecare produs din portofoliul nostru are propria poveste, istoria și personalitatea sa.

Alături de brandul nostru global Heineken®, portofoliul nostru include branduri de bere internaționale renumite, cât și branduri locale și regionale, alături de brandurile de cidru.

Heineken®

De la cele mai mari evenimente sportive din lume, la inovații de produse și ambalaje, Heineken® este brandul vedetă din portofoliul nostru. Oameni din întreaga lume iubesc Heineken® pentru că știu că oriunde s-ar afla, atunci când deschid o sticlă de Heineken®, se bucură de aceeași calitate de care iubitorii de bere se bucură de mai bine de un secol.

Descoperă mai multe despre brandul Heineken®

Branduri internaționale

Brandurile noastre internaționale ocupă un loc distinct în inimile și mintea consumatorilor. Sunt branduri pe care oamenii le savurează pentru a se bucura de momente memorabile, oriunde ar fi în lume. Descoperă mai multe despre brandurile noastre internaționale

Branduri regionale și locale

Brandurile noastre regionale și locale nu doar ne ajută să recunoaștem diferențele, ci și să le înțelegem, să le celebrăm și să creăm experiențele potrivite pentru fiecare iubitor de bere și cidru din lume.

Descoperă mai multe despre brandurile noastre regionale și locale

Branduri de cidru

Brandurile noastre de cidru oferă consumatorilor experiențe dincolo de bere. Segmentul de cidru este una dintre categoriile cu cea mai rapidă creștere, la nivel global. Pe măsură ce consumatorii din întreaga lume își doresc alternative la băuturile tradiționale, gustul răcoritor al cidrului răspunde acelor nevoi ale consumatorilor pe care nici cele mai variate branduri de bere nu le pot oferi.

Descoperă mai multe despre brandurile noastre de cidru