Comunicate recente

Suntem o companie puternică datorită celor care compun echipa noastră: peste 1.100 de oameni contribuie la povestea HEINEKEN în România, în fiecare zi. Activăm în zone diferite ale țării, în fabricile din Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș (Ungheni), la sediul central din București sau în echipa de vânzări, dar suntem ghidați de aceleași valori HEINEKEN – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă.

Credem că a lucra la HEINEKEN România

înseamnă mai mult decât a produce bere și cidru înseamnă a dezvolta produse noi și a aduce experiențe unice în viețile oamenilor care aleg să consume produsele din portofoliul nostru.

Suntem mândri de cine suntem și ne mândrim să spunem: “Noi suntem HEINEKEN”.

Ne-am bucura să te alături și tu echipei noastre!

Trimite-ne CV-ul tău la hr.romania@heineken.com

În HEINEKEN, fiecare coleg din echipa noastră are posibilitatea de a se dezvolta atât în zona funcțională, cât și în cea de leadership, într-un mediu de lucru foarte dinamic. Fiecare dintre noi reprezintă o parte importantă din povestea HEINEKEN în România. Suntem o companie în care poți evolua și contribui în ritm accelerat, o echipă care se bucură împreună de reușite. Suntem uniți în fața provocărilor și știm că impreună suntem puternici.

SORIN BĂNULESCU

DIRECTOR RESURSE UMANE

MANIFESTO

Cu o hartă alături, destinația călătoriei tale e mai accesibilă. Harta noastră este manifesto-ul companiei, Noi suntem HEINEKEN, care vorbește cel mai bine despre cine suntem, despre călătoria și destinația noastră.

De ce HEINEKEN România este locul potrivit pentru tine?

O carieră la HEINEKEN România înseamnă experiențe unice și oportunități de dezvoltare pe măsura aspirațiilor tale. De aceea, creăm pentru tine mediul potrivit în care să evoluezi și, împreună, să ducem mai departe povestea HEINEKEN. 

Cum facem acest lucru?

Încredere și respect

Prin încrederea și respectul acordat celorlalți, valori esențiale după care ne ghidăm activitatea;

Implicare activă

Prin implicarea activă în luarea deciziilor și în schimbarea proceselor a tuturor membrilor echipei noastre;

Recompensarea performanței

Prin recunoașterea și recompensarea constantă a performanței;

Siguranță și sănătate

Prin atenția pe care o acordăm siguranței și sănătății colegilor și partenerilor noștri.

Incluziune & Diversitate

Suntem peste 85.000 de colegi în întreaga lume: diferiți, dar uniți printr-o cultură deschisă, în care toți avem un loc important.

 

La HEINEKEN, credem că diversitatea echipei noastre este un atu extraordinar. Prin contribuția fiecăruia dintre colegii noștri, ne propunem să creăm și să păstrăm un mediu de lucru incluziv, în care colegii noștri să se simtă în siguranță și respectați, auziți și valorizați pentru cine sunt, și în care toți au oportunități egale pentru a-și atinge potențialul și a contribui la succesul business-ului nostru.

Dacă nu te-am convins deja, îți oferim în plus:

Tichete de masă

Abonament medical la o clinică privată de sănătate

Bonus de performanță/vânzări

Bonus de vacanță

Prime de sarbatori

Decontarea unor medicamente

Decontarea transportului în comun

Cotă de produs lunară

Programe de dezvoltare profesională și personală

Facilitarea accesului la programe de sănătate și sport

Reduceri la cumpărături de pe anumite site-uri partenere