Comunicate recente

Suntem o companie puternică datorită celor care compun echipa noastră: peste 1.100 de oameni contribuie la povestea HEINEKEN în România, în fiecare zi. Activăm în zone diferite ale țării, în fabricile din Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș (Ungheni), la sediul central din București sau în echipa de vânzări, dar suntem ghidați de aceleași valori HEINEKEN – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă.

Credem că a lucra la HEINEKEN România

înseamnă mai mult decât a produce bere și cidru înseamnă a dezvolta produse noi și a aduce experiențe unice în viețile oamenilor care aleg să consume produsele din portofoliul nostru.

Suntem mândri de cine suntem și ne mândrim să spunem: “Noi suntem HEINEKEN”.

Ne-am bucura să te alături și tu echipei noastre!

 

În HEINEKEN, fiecare coleg din echipa noastră are posibilitatea de a se dezvolta atât în zona funcțională, cât și în cea de leadership, într-un mediu de lucru foarte dinamic. Fiecare dintre noi reprezintă o parte importantă din povestea HEINEKEN în România. Suntem o companie în care poți evolua și contribui în ritm accelerat, o echipă care se bucură împreună de reușite. Suntem uniți în fața provocărilor și știm că impreună suntem puternici.

SORIN BĂNULESCU

DIRECTOR RESURSE UMANE

De ce HEINEKEN România este locul potrivit pentru tine?

O carieră la HEINEKEN România înseamnă experiențe unice și oportunități de dezvoltare pe măsura aspirațiilor tale. De aceea, creăm pentru tine mediul potrivit în care să evoluezi și, împreună, să ducem mai departe povestea HEINEKEN. 

MANIFESTO

Cu o hartă alături, destinația călătoriei tale e mai accesibilă. Harta noastră este manifesto-ul companiei, Noi suntem HEINEKEN, care vorbește cel mai bine despre cine suntem, despre călătoria și destinația noastră. Valorile noastre – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă –  ne reprezintă cel mai bine atât ca parteneri, cât și ca angajatori. Vezi mai mult

HEINEKEN MAKERS

Noi credem că toți cei peste 1.100 de oameni care își aduc contribuția în fiecare zi la construirea poveștii noastre locale, indiferent de departamentul în care lucrează, sunt HEINEKEN Makers. Prețuim și celebrăm experiența fiecăruia dintre ei, entuziasmul, pasiunile, talentele și lecțiile lor de viață care ne inspiră.

INCLUSION & DIVERSITY

Diversitatea echipei noastre este un atu extraordinar. De aceea, nu doar o acceptăm, ci o celebrăm și o susținem! Prin contribuția fiecăruia dintre cei 85.000 de colegi din întreaga lume, ne propunem să creăm o cultură deschisă și să păstrăm un mediu de lucru incluziv, în care colegii noștri să se simtă în siguranță și respectați, auziți și valorizați pentru cine sunt. Fiecare dintre ei se bucură de oportunități egale pentru a-și atinge potențialul și a contribui la succesul business-ului nostru.

LEADERSHIP

Oamenii din echipa HEINEKEN sunt lideri, înainte de toate, iar acest lucru ne deosebește ca organizație.  Liderii noștri pot relaționa bine cu cei din jurul lor și investesc continuu în dezvoltarea colegilor. Ei modelează viitorul, dar în același timp livrează rezultate extraordinare în fiecare zi. Și, foarte important, sunt consecvenți și se țin mereu de promisiuni; sunt percepuți ca un adevărat model și promovează întotdeauna valorile companiei noastre.

Dacă nu te-am convins deja, îți oferim în plus*: