Comunicate recente

Povestea noastră a început în urmă cu mai mult de 150 de ani, ajungând în 190 de țări în care sunt prezente cele peste 300 de branduri de bere și cidru din portofoliul nostru.
HEINEKEN România este formată din cei peste 1.100 de colegi, care activează în zone diferite ale țării, în fabricile noastre, la sediul central sau în echipa de vânzări.
Împărtășim aceeași misiune, valori comune și o poveste pe care o scriem fiecare dintre noi, zi de zi.
Astfel, te invităm să ni te alături în această călătorie și abia așteptăm să-ți spunem:
Bine ai venit la HEINEKEN!

Credem că a lucra la HEINEKEN România

înseamnă mai mult decât a produce bere și cidru înseamnă a dezvolta produse noi și a aduce experiențe unice în viețile oamenilor care aleg să consume produsele din portofoliul nostru.

Suntem mândri de cine suntem și ne mândrim să spunem: “Noi suntem HEINEKEN”.

Ne-am bucura să te alături și tu echipei noastre!

 

În HEINEKEN, fiecare coleg din echipa noastră are posibilitatea de a se dezvolta atât în zona funcțională, cât și în cea de leadership, într-un mediu de lucru foarte dinamic. Fiecare dintre noi reprezintă o parte importantă din povestea HEINEKEN în România. Suntem o companie în care poți evolua și contribui în ritm accelerat, o echipă care se bucură împreună de reușite. Suntem uniți în fața provocărilor și știm că impreună suntem puternici.

SORIN BĂNULESCU

DIRECTOR RESURSE UMANE

De ce HEINEKEN România este locul potrivit pentru tine?

O carieră la HEINEKEN România înseamnă experiențe unice și oportunități de dezvoltare pe măsura aspirațiilor tale. De aceea, creăm pentru tine mediul potrivit în care să evoluezi și, împreună, să ducem mai departe povestea HEINEKEN. 

De ce să ni te alături

La HEINEKEN România, ne place să venim în întâmpinarea ta cu oportunități care se potrivesc ambiției tale de a te dezvolta. Aici, vei avea șansa de a lucra cu oameni pasionați care sunt încântați să facă parte din povestea HEINEKEN. Vezi mai mult

HEINEKEN MAKERS

Noi credem că toți cei peste 1.100 de oameni care își aduc contribuția în fiecare zi la construirea poveștii noastre locale, indiferent de departamentul în care lucrează, sunt HEINEKEN Makers. Prețuim și celebrăm experiența fiecăruia dintre ei, entuziasmul, pasiunile, talentele și lecțiile lor de viață care ne inspiră.

INCLUSION & DIVERSITY

Diversitatea echipei noastre este un atu extraordinar. De aceea, nu doar o acceptăm, ci o celebrăm și o susținem! Prin contribuția fiecăruia dintre cei 85.000 de colegi din întreaga lume, ne propunem să creăm o cultură deschisă și să păstrăm un mediu de lucru incluziv, în care colegii noștri să se simtă în siguranță și respectați, auziți și valorizați pentru cine sunt. Fiecare dintre ei se bucură de oportunități egale pentru a-și atinge potențialul și a contribui la succesul business-ului nostru.

Comportamentele HEINEKEN

La baza culturii companiei noastre stau comportamentele și alegerile noastre. Ele definesc cine suntem noi ca și companie. Demonstrând Comportamentele în tot ceea ce facem, vom reuși să implementăm schimbările culturale pe care ni ne propunem. A venit timpul nostru să modelăm viitorul industriei berii și pentru a câștiga alături de consumatori. Este modul în care ne comportăm pentru a ne îndeplini Visul.

Dacă nu te-am convins deja, îți oferim în plus*: