Comunicate recente

Prezență locală

Dintr-o singură fabrică de bere, deschisă în Amsterdam, acum peste 150 de ani, am evoluat într-o companie globală, prezentă în peste 190 de țări din întreaga lume.

În România, HEINEKEN deține 4 fabrici, situate în Miercurea Ciuc, Craiova, Constanța și Târgu Mureș.

Prezență operațională

Fabricile noastre

Te invităm într-o călătorie în timp, să afli mai multe despre momentele importante ale istoriei noastre.

Fabrica HEINEKEN din Miercurea-Ciuc

Fabrica a fost construită în anul 1974 și privatizată în 1994, iar din anul 2000, face parte din Brau Union România.

Fabrica HEINEKEN din Craiova

Fabrica din Craiova își începe povestea în 1970 și devine parte din HEINEKEN România, din anul 2003.

Fabrica HEINEKEN din Constanța

Producția din această fabrică a început în iunie 1970. Fabrica a fost privatizată în 1991, iar după achiziționarea de către grupul austriac BBAG a fuzionat cu Brau Union România.

Fabrica HEINEKEN din Mureș

Fabrica HEINEKEN din Mureș devine parte din grupul HEINEKEN în 2008.

Brandurile noastre

Pasiunea noastră pentru a produce bere de calitate stă în centrul business-ului nostru de mai bine de 150 de ani. Astăzi, suntem mândri să spunem că suntem cel mai internațional berar din lume.
Cu peste 300 de branduri disponibile în peste 190 de țări, fiecare produs din portofoliul nostru are propria poveste, istoria și personalitatea sa.

În România, alături de brandul nostru global Heineken®, portofoliul nostru include branduri de bere internaționale renumite, cât și branduri locale și regionale, alături de brandurile de cidru.

Zero alcool

Tendințele de consum s-au schimbat, fiind o oportunitate de creștere pentru industrie. Modificarea comportamentului de consum, stilul de viață sănătos și simpla dorință de a avea mai multă varietate, au contribuit la creșterea segmentului de băuturi cu un conținut scăzut de alcool sau fără alcool.

Ne mândrim cu brandul nostru Heineken® 0.0 în această categorie, dar și sortimentele de Ciuc Radler® și Golden Brau® 0.0. Continuăm să dezvoltăm acest segment din portofoliul nostru cu produse inovative, care extind alegerile consumatorilor noștri.

Descoperă mai multe despre brandurile noastre

Impact economic și social