Comunicate recente

Neumarkt®

Povestea berii Neumarkt® a început în 1998, în inima Transilvaniei, când berarii cu experiență de la fabrica Bere Mureș au lansat o bere nouă. O bere de calitate, pe gustul bărbaților de pretutindeni care țin la principiile lor. Au numit-o Neumarkt®, în cinstea orașului în care s-a născut, Târgu-Mureș – în germană, Neumarkt am Mieresch.

De atunci și până azi, Neumarkt® a păstrat gustul puternic, pentru bărbații cum trebuie din întreaga țară.

Gust cum trebuie pentru bărbați cum trebuie

Bărbații care știu să se bucure de momentele petrecute cu familia și să savureze o bere împreună cu prietenii. Bărbații care lasă faptele să vorbescă pentru ei și nu se consideră eroi, deși sunt pentru cei din jurul lor. Bărbați care apreciază valoarea lucrurilor simple, a glumelor bune și a gustului berii Neumarkt® scoasă de la rece.

Gustul puternic și aroma specifică berii Neumarkt® sunt date de varietățile de hamei puse în belșug în procesul de fabricare. Rezultatul este o bere corpolentă, aromată, cu gust intens, la îndemână pentru orice moment, în formate care au devenit deja atât de cunoscute încât au căpătat propriile porecle.

Neumarkt® la 330ml e pregătit oricând să transforme o simplă seară cu prietenii într-una cum trebuie. Fie că o aduci separat sau într-un pachet de 6, „glonțul” va fi apreciat de tot grupul.

Iar dacă doar unul dintre prieteni e liber în seara asta, nu-i nimic, împărțiți o sticlă de Neumarkt® la 660ml.

Sticla de 0.5L e adusă ca să stingă pofta de vineri seara, la terasă. După, pentru weekend, fie că mergi la pescuit, la un grătar, sau faci treabă pe-acasă, o doză sau un 6pack de doze Neumarkt® sunt numai bune de ținut la rece și savurat ușor.

Iar pentru momente în care n-ai vreme pentru o bere întreagă, încearcă Neumarkt® la PET, 0.5L, 1L sau 2.5L, bucură-te de același gust puternic și păstrează-l bine la rece pentru mai târziu.

Neumarkt®. Gust puternic, pentru bărbați cum trebuie.

Valori nutriționale

Neumarkt®

Alcool %vol: 5.2%Ingrediente: apă, malț din orz, mălai, hamei
Valoare energetică (kJ/100ml)Valoare energetică (kcal/100ml)Grăsimi (g/100ml)Din care acizi grași saturați (g/100ml)Glucide (g/100ml)din care zaharuri (g/100ml)Fibre (g/100ml)Proteine (g/100ml)Sare (g/100ml)
16740002.40000