Comunicate recente

POSTURI DISPONIBILE

Ne bucurăm de fiecare dată atunci când avem prilejul de a ne extinde echipa cu oameni pasionați de ceea ce fac și dornici să ia parte la povestea HEINEKEN.

De aceea, venim în întâmpinarea ta cu oportunități de carieră variate, pentru niveluri de competență diferite, din care tu o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

POSTURI SEZONIERE

De-a lungul anului, echipele noastre din Craiova, Miercurea Ciuc și Ungheni caută colegi noi care să lucreze în fabricile HEINEKEN pentru o perioadă determinată.

Cei care ocupă un post sezonier se bucură de o serie de beneficii asigurate de companie, de suportul unei echipe deschise, precum și de un mediu de lucru plăcut.

Accesează link-ul de mai jos, alege postul care te interesează și orașul în care îți dorești să lucrezi.

Află mai multe

POSTURI PE TERMEN LUNG

La HEINEKEN România,  vei avea șansa de a lucra cu oameni ca tine: ambițioși, pasionați de domeniul în care activează și motivați constant să treacă la următorul nivel. 

Aici, vei găsi o echipă pregătită să te susțină în parcursul tău profesional și te vei bucura de un mediu  de lucru competitiv,  în care provocările profesionale constante și programele de dezvoltare te vor ajuta să crești în carieră.

Află mai multe despre posturile disponibile și aplică direct pe site-ul nostru de carieră, aici .

OPORTUNITATI PENTRU TINERI

Indiferent că ești student sau proaspăt absolvent, HEINEKEN România oferă oportunități de dezvoltare la nivel local.

Ești un absolvent care își dorește să călătorească și care este gata să înfrunte provocări într-un mediu dinamic?

Ești gata să îți depășești limitele atât profesional, cât și personal, pentru a atinge excelența în țări și culturi din întreaga lume?

Dacă da, atunci International Graduate Programme este locul potrivit!

Dacă vrei să dai startul carierei tale alături de noi, descoperă oportunitatea potrivită și aplică direct pe site-ul nostru de carieră, aici.