Comunicate recente

Suntem mândri de istoria noastră de familie și de moștenirea olandeză. Spiritul nostru antreprenorial derivă din ele și ne face să fim prezenți în toate colțurile lumii.

Construim branduri. Brandul Heineken® ne definește și ne unește, iar numeroasele noastre branduri locale, regionale și globale ne fac portofoliul să fie unul divers și unic.

Oamenii se află în centrul companiei noastre. Puterea noastră stă în încredere, diversitate și progres.
Suntem ghidați de valorile noastre: pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă.

Promovăm mereu consumul responsabil. Susținem comunitățile locale și ne străduim să avem un impact pozitiv asupra planetei.

Lucrăm alături de clienții și partenerii noștri pentru a ne dezvolta împreună și ne propunem să câștigăm într-un mod integru și cinstit.

Și suntem convinși că, rămânând fideli acestor angajamente, creăm valoare pentru acționarii noștri.

NOI SUNTEM HEINEKEN.

Valorile noastre ne diferențiază

Valorile noastre – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă – reprezintă ceea ce promovăm la nivelul companiei, ca parteneri și ca angajatori.

Pasiune pentru calitate

Bucuria de a trăi

Respect pentru oameni și pentru planetă

Pasiunea pentru calitate


Brandul Heineken® s-a născut în urmă cu 150 de ani, din dorința lui Gerard Heineken de a îmbunătăți considerabil modul în care era produsă berea. Este o abordare pe care o avem și astăzi: calitatea ingredientelor și procesele perfect controlate, la fiecare pas. În primul rând, suntem producători de bere: ambiția noastră de a transforma doar patru ingrediente simple în băuturi iubite în toată lumea este ceea ce ne-a condus unde suntem astăzi.

Bucuria de a trăi

Suntem dedicați angajamentului de a oferi momente de bucurie alături de cei dragi consumatorilor din toată lumea.
Fie că vorbim despre evenimentele pe care le sponsorizăm sau de extinderea gamei noastre de produse pentru a oferi o băutură pentru fiecare, credem că momentele petrecute împreună cu ceilalți sunt cele mai bune din viața fiecăruia.

Îi aducem împreună pe fanii Formula 1

Cele două campanii Heineken® pentru Formula 1, din 2019, “Când conduci, nu bea niciodată” și “Mai mult decât o cursă” sunt vizibile pe circuit și în afara acestuia, pe TV în multiple piețe și pe platformele digitale.

Îi aducem împreună pe fanii UEFA Champions League

Heineken® este partenerul oficial al prestigioasei competiții UEFA Champions League, urmărită de peste 4,2 miliarde de oameni din toată lumea.

Respect pentru oameni și pentru planetă

Credem că sustenabilitatea stimulează succesul unei afaceri și este o forță pozitivă pentru schimbare. De aceea, este integrată în tot ceea ce facem. Prin operațiuni sustenabile, suntem convinși că putem avea un impact semnificativ în jurul nostru. Descoperă mai multe despre strategia noastră de sustenabilitate, Brewing a Better World