Comunicate recente

Prezența noastră globală de neegalat ne diferențiază de competitorii noștri. Ne permite să folosim avantajale regionale, fiind berarul cu cea mai mare prezență globală.

Peste 300 de mărci din portofoliul companiei HEINEKEN oferă momente de neuitat consumatorilor, din peste 190 de țări – din America până în Asia și din Orientul Mijlociu până în Europa. Construim o prezență de durată în piețe aflate în curs de dezvoltare și ne continuăm evoluția în piețele în care avem deja o prezență puternică.

Oriunde ne aflăm în lume, ne propunem o creștere sustenabilă, pe termen lung. Suntem responsabili și inovativi. Gândim local, dar și global.

> 300
branduri globale​
190
SUNTEM CEL MAI MARE BERAR DIN EUROPA
> 84000
angajați la nivel global​

HEINEKEN și întreaga industrie a berii își au originile în istoria și cultura din Europa. Suntem cel mai mare berar din Europa, iar istoria noastră datează de acum mai bine de 150 de ani.
De atunci, s-au schimbat multe, dar industria berii continuă să prospere.
Ambiția noastră pentru HEINEKEN în Europa este una de creștere sustenabilă, bunăstare și colaborare.

Povestea HEINEKEN în Europa este una despre idei și ambiții mari.
Prin inovare de produse, investiții constante în branduri și parteneriate puternice, am creat o amprentă locală diferită, definită de branduri premium și mărci locale favorite.