Comunicate recente

Cel mai internațional berar din lume

Istoria noastră, de care suntem mândri, de afacere de familie, independentă, începe în urmă cu 150 de ani. Producem beri de cea mai înaltă calitate, construim branduri iubite la nivel global și ne străduim să le facem pe ambele cât mai sustenabil posibil.

Cu o prezență globală mai extinsă decât orice alt producător de bere, devenim mai puternici datorită tuturor regiunilor în care suntem prezenți și în care băuturile noastre sunt disponibile – generând tendințe de consum și deschizând noi oportunități de piață în acest proces.

> 300
branduri globale​
190
țări în care ne comercializăm produsele
> 84000
angajați la nivel global​

Cine suntem

Indiferent unde se află cei peste 84.000 de angajați ai noștri sau ce rol au în companie, fiecare dintre ei este ghidat de aceleași obiective și de aceleași valori.
Acest lucru ne oferă mândria de a spune Noi Suntem HEINEKEN.

Descoperă mai multe despre ceea ce ne motivează

Ce facemÎn tot ceea ce facem, oriunde ne-am afla, rămânem dedicați rolului nostru de berar mândru și pasionat. Fiecare brand pe care îl construim se bazează pe abilitatea noastră de a produce cele mai bune beri din lume, indiferent de tipul de bere sau de consumatorii care o preferă.

Putem face asta pentru că avem un angajament solid pentru inovare și o abilitate fără egal de a înțelege tendințele și preferințele în schimbare ale consumatorilor. Este ceea ce ne-a permis să devenim producătorul de bere numărul 1 în Europa. Este ceea ce ne-a dat forța să putem oferi momente extraordinare milioanelor de consumatori din toată lumea. Iar asta înseamnă și că vom rămâne mândri și pasionați în următoarele decenii, indiferent de cât de mult se schimbă lumea în jurul nostru.

Ce înseamnă să fii un producător de bere mândru și pasionat, la nivel global?

Capabilitățile noastre cheie sunt cele care ne permit să producem nenumărate beri excelente în fiecare zi și să le punem la dispoziția atât de multor consumatori din toată lumea.

Află mai multe despre activitatea noastră

Strategia noastră

Strategia noastră se concentrează pe cinci zone principale care, împreună, ne susțin obiectivul de a ne contura succesul sustenabil, pe termen lung. Este vorba nu doar despre succesul companiei și al acționarilor noștri, ci și al tuturor celor cu care interacționăm.


Citește mai multe despre strategia și obiectivele noastre

Creștem prin inovare

De la crearea alternativelor cu conținut scăzut de alcool, care mențin caracteristicile pe care oamenii le iubesc la bere, până la dezvoltarea campaniilor de marketing care ajung în atenția consumatorilor din toată lumea, la transformarea facilităților noastre în lideri în sustenabilitate la nivelul întregii industrii. Inovarea a fost întotdeauna parte a ADN-ului nostru. Refuzăm să ne limităm la ceea ce este „suficient de bun”, iar această abordare ne-a permis să creăm Drojdia tip A, încă din 1886, și continuă să ne conducă spre noi realizări astăzi.

Partenerii noștri

Partenerii noștri sunt esențiali pentru succesul afacerii noastre, iar noi lucrăm continuu pentru a ne asigura că relațiile pe care le dezvoltăm sunt productive și etice.

Află mai multe

Istoria noastră

Totul a început cu un om, o berărie și o dorință de a produce cea mai bună bere din lume pentru cât mai mulți oameni…

Descoperă povestea noastră