Comunicate recente

O bere cu o istorie îndelungată în România, Ciuc Premium® și-a câștigat locul pe piața națională la sfârșitul anilor ’90, devenind un foarte bun motiv pentru a prelungi momentele bune cu prietenii.

Ciuc Premium® este o bere lager locală, care își are originea în inima țării, în Miercurea-Ciuc. Ingredientele simple, de cea mai bună calitate: apă, malț din orz și hamei îi dau gustul unic, ușor de recunoscut.

Prelungește momentele bune cu Ciuc

Momentele bune merită prelungite la un Ciuc! De fiecare dată, cele mai tari faze se întâmplă când decideți să mai stați la încă… o bere, la încă o glumă, sau la încă o tură de povești în jurul mesei.

Oriunde apare un moment bun de împărțit cu prietenii, este și un Ciuc Premium® potrivit pentru el.

Te bucuri de vremea caldă la o terasă cu prietenii sau depănați amintiri la barul preferat? Ciuc Premium® în sticla de 0,33L sau 0.50L face conversația să nu se mai termine.

Iar dacă nu ai chef de ieșit, dar ar merge o seară de stat la povești cu ei, acasă, un Ciuc rece la 0,66L este exact ce trebuie.

Momentele bune pot apărea oriunde. Bucură-te de ele cu un Ciuc Premium® la doză, care păstrează gustul și calitatea berii tale preferate.

Valori nutriționale

Ciuc Premium®

Alcool %vol: 5%Ingrediente: apă, malț din orz, hamei
Valoare energetică (kJ/100ml)Valoare energetică (kcal/100ml)Grăsimi (g/100ml)Din care acizi grași saturați (g/100ml)Glucide (g/100ml)din care zaharuri (g/100ml)Fibre (g/100ml)Proteine (g/100ml)Sare (g/100ml)
17742002,90000