Comunicate recente

Avertisment important cu privire la anunțuri de recrutare frauduloase date în numele companiei HEINEKEN

Compania HEINEKEN este constienta ca, in unele cazuri, numele unor angajati HEINEKEN, numele sau logo-ul Companiei sau alte imagini reprezentand marcile sunt copiate sau utilizate in mod fraudulos, pentru a oferi impresia autenticitatii in actiuni in care grupul HEINEKEN nu este implicat in niciun fel. Nu numai HEINEKEN, ci si multe alte companii sau marci nationale sau internationale se confrunta cu acest tip de frauda.

Acesta informare a companiei HEINEKEN se refera la unele anunturi de recrutare, pe care unele persoane le-au primit aparent in numele companiei HEINEKEN UK. Scopul acestor anunturi era de a informa posibilii candidati despre anumite posturi pentru care ar exista proces de recrutare. Pe parcursul comunicarii, candidatilor li s-au cerut sume importante de bani pentru intocmirea permiselor de munca si a politelor de asigurare.

HEINEKEN nu se asociaza in niciun fel cu aceste comunicari si nici nu se afla in vreo legatura cu expeditorul acestor mesaje.

Aceste comunicari au un caracter complet fraudulos. HEINEKEN nu reprezinta sursa acestora si in nicio situatie HEINEKEN nu ar solicita vreunui candidat sa contribuie financiar in cadrul unui proces de recrutare.

Aspecte care va pot indica ca sunteti tinta unei recrutari frauduloase:

(i)         O utilizare precara a limbii engleze, cu o gramatica eronata in comunicare;

(ii)        O editare deficitara a documentelor ce nu corespund marcii / logo-ului HEINEKEN;

(iii)       Comunicarea nu provine de la o adresa de mail “@heineken.co.uk”;

(iv)       E-mail-urile includ de regula denumirea si logo-ul HEINEKEN fara niciun drept (de obicei la rezolutie slaba). Numele unei agentii de recrutare adevarate este utilizat pentru a face frauda credibila;

(v)        Candidatilor le este solicitat adesea sa contacteze alte companii ori profesionisti, precum avocati, juristi, oficiali ai serviciului de imigrare sau agentii de turism;

Recomandam celor aflati in situatii similar celor descrise mai sus sa NU raspunda in niciun fel la mesajele de acest gen pe care le-au primit si sa nu ofere nicio informatie personala sau detalii bancare in cazul in care se solicita astfel de informatii.

Va multumim!