Comunicate recente

Avertisment: anunț important referitor la presupuse “loterii”

Compania Heineken este constienta de faptul ca numele si logo-ul Heineken, precum si nume ale angajatilor Heineken, sunt folosite fraudulos in actiuni in care Grupul Heineken nu este implicat in niciun fel. 

Aceasta comunicare se poate referi la o (re)confirmare a unei pretinse loterii sau trageri la sorti, la o presupusa oferta de munca, contract sau orice alta promotie. În unele cazuri, numele personal al unor angajati Heineken, logo-ul Heineken sau alte imagini reprezentand brandul, sunt copiate si utilizate cu scopul de a oferi impresia autenticitatii.
Nu numai Heineken, ci si multe alte companii nationale sau internationale si branduri se confrunta cu acest tip de frauda.


În cazul e-mail-ului primit, am dori sa subliniem faptul ca Heineken nu se asociaza în nici un fel cu informatiile comunicate, si nici nu se afla în legatura cu presupusa organizatie care l-a trimis.


Heineken raporteaza acest tip de frauda autoritatilor relevante precum politia, în anchete ce tin de competenta politiei internationale, cerandu-le sa investigheze originea acestui e-mail si a altora asemanatoare. De asemenea, compania solicita luarea masurilor de rigoare împotriva acestor organizatii, în masura în care acest lucru este posibil,


Va sfatuim sa NU deschideti fisierele atasate sau URL-ul din astfel de e-mailuri, sa NU raspundeti în nici un fel la mesajele  pe care le primiti si, în consecinta, sa NU dati nicio informatie personala sau detalii bancare.