Comunicate recente

Anunţ public

      A.P.M. Dolj anunţă publicul interesat cu privire la decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea “6.4. b. Tratarea şi prelucrarea, cu excepţia ambalării exclusive a următoarelor materii prime care au fost în prealabil prelucrate sau nu, în vederea fabricării de produse alimentare sau a hranei pentru animale din: (ii) numai materii prime de origine vegetală cu o capacitate de producţie de peste 300 de tone de produse finite pe zi“, conform Anexei 1 din Legea 278/2013 privind emisiile industriale, cod CAEN 1105 Fabricarea berii, titular  SC Heineken România SA – Punct de lucru Craiova din Municipiul Craiova, str. Calea Severinului,  nr. 50, judeţul Dolj.

      Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul A.P.M. Dolj, din  Municipiul Craiova, str. Petru Rares,  nr. 1, judeţul Dolj, în zilele de luni – joi, între orele 8:00-16:30 și vineri, între orele 8:00-14:00.

      Observaţiile fundamentale ale publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul A.P.M. Dolj (fax: 0251 419 035; e-mail: office@apmdj.anpm.ro) în termen de 30 zile de la data apariției anunțului în mass-media.

Decizie de emitere a Autorizației Integrate de Mediu