Comunicate recente

Actualizare AIM nr. MS1/12.05.2015

S.C. HEINEKEN România S.A., anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării pentru actualizarea Autorizației integrate de mediu nr. MS1/12.02.2015, emisă pentru ”Fabrica de bere”, activitate încadrată în Anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.4. b(ii) – ”Tratarea și prelucrarea, cu excepția ambalării exclusive, a următoarelor materii prime, care au fost, în prealabil, prelucrate sau nu, în vederea fabricării de produse alimentare sau a hranei pentru animale, din materii prime de origine vegetală, cu o capacitate de producție de peste 300 de tone de produse finite pe zi sau 600 de tone pe zi, în cazul în care instalația funcționează pentru o perioadă de timp de cel mult 90 de zile consecutive pe an”, pe amplasamentul din orașul Ungheni, strada Principală nr.1/A, jud. Mureș.

Informațiile privind impactul potențial asupra mediului, al activității pentru care se solicită actualizarea autorizației integrate de mediu pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro, precum și la operatorul instalației (Punct de lucru: orașul Ungheni, strada Principală nr.1/A, jud. Mureș).

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris, prin poștă: municipiul Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, e-mail: office@apmms.anpm.ro sau fax 0265/314985 (30 de zile de la data primului anunț).