Codul de Conduita in Afaceri

Actualul Cod de Conduită in Afaceri al HEINEKEN a fost implementat in intreaga companie, incepand din 2013. Consolidat printr-o varietate de materiale de comunicare si de instruire, acesta ne garanteaza ca toate persoanele ințeleg ce se asteapta de la ele atunci cand actioneaza in numele companiei.

Codul si politicile sale sunt disponibile in mai mult de 30 de limbi, atat online, cat si ca brosur tiparita. Lucram in stransa colaborare cu operatiunile nou dobandite, pentru a le ajuta sa incorporeze rapid si eficient Codul de Conduita in Afaceri. 

Politica Speak Up

Am introdus Politica Speak Up in 2014, pentru a incuraja oamenii sa vorbeasca cu incredere si fara teama de represalii despre orice ingrijorari ar putea avea. Aceasta este disponibila in peste 30 de limbi, pentru toti angajatii si partenerii externi. Ascultam pe oricine crede ca observa o posibila incalcare a conduitei, ca sa putem investiga si sa o solutionam rapid si eficient.
Aflati mai multe despre Speak Up aici

Angajatii si drepturile omului

Politica noastra globala privind angajatii si drepturile omului (EHRP) a venit in sprijinul Codului de Conduita pentru Afaceri din 2013. Aceasta promoveaza principiile Declarației Universale a Drepturilor Omului si ale Conventiilor Organiztiei Internationale a Muncii (OIM), stabilind 11 standarde referitoare la drepturile angajaților si drepturile omului. Intre acestea sunt incluse subiecte ca nediscriminarea, munca fortata, hartuirea si procedurile de solutionare a plangerilor. Politica este aplicabila tuturor companiilor de operare si filialelor in care HEINEKEN detine o participatie majoritara sau are control in cadrul managementului.
Codul Furnizorului HEINEKEN este garantia ca furnizorii nostri isi respecta angajatii si drepturile omului in activitatea lor. Acest subiect face, de asemenea, parte din procedura de guvernanta a achizitiilor.
Daca oricare dintre angajatii nostri sau partile interesate externe vad o potentiala nerespectare a EHRP, pot sa o raporteze prin intermediul politicii Speak Up.