Strongbow

Strongbow® este marca de cidru numărul 1 în lume. Este o băutură cu un gust răcoritor și proaspăt, produsă din mere, cu un conținut de alcool de 4,5%.

Consumatorii Strongbow® apreciază experiențele autentice și momentele petrecute alături de prieteni, atât în natură cât şi în mediul urban. Sunt cei care îşi petrec timpul liber, însă iubesc în egală măsură şi oraşul. Din parcuri la terase și pe acoperișuri, de la festivaluri stradale la plaje, Strongbow® este băutura perfectă în orice anotimp.
În România, Strongbow® este disponibil în cele patru variante: Gold, Elderflower (soc), Red Berries (fructe de pădure) si Pere.

RITUAL DE SERVIRE

Strongbow® are un ritual de servire specific:1/3 gheață și 2/3 Strongbow®.
Momentul perfect pentru a savura un Strongbow® este în Golden Hours, adică momentele de relaxare alături de prieteni, la apus de soare.

 

Cidru Mândru

TRADITII NOI DIN MERE ROMÂNEŞTI

 

CIDRU MÂNDRU®

este produs în România din mere dulci românești și ingrediente naturale. De aceea spunem că are suflet românesc, întrupat de mărul imperfect și dulce, interpretat printr-un obicei nou: prepararea unei băuturi alcoolice ușoare, minunat de fructată. Băutorii de Cidru Mândru sunt cei care cred că tradițiile nu se referă doar la trecut, ci că unele tradiții se pot naște în viața de zi cu zi, fiind demne de a fi transmise mai departe.

Cidru Mândru® are 4,5% alcool, nu conține gluten și se găsește la sticlă de 330 ml, în două sortimente:

 

-din 100% mere românești, cu gust demi-dulce, fructat

-din 100% mere românești cu o notă nostalgică de vișine

 

 

Livada Secretă

Livada Secretă® este o băutură alcoolică uşoară şi răcoritoare, cu gust proaspăt şi dulce-acrişor de mere coapte.
Se adresează consumatorilor care preferă gustul mai sec şi sunt mereu în căutarea unui moment de distracţie

Livada Secretă® are 4.5% alcool şi se găseşte la sticlă de 330ml, într-un singur sortiment:
din mere româneşti.

Old mout

OLD MOUT /Ohld-moot-sy-der/ PRONOUNCED INCORRECTLY SINCE 1947

Pronunțat greșit din 1947
Old Mout (rimează cu "bun de băut") a fost născocit în urmă cu 69 de ani în Moutere Valley, Noua Zeelandă. Pentru că în țara noastră și-au găsit locul cei mai aventuroși iubitori de natură, pasiunea și cheful lor de viață ne-au inspirat să creăm combinații savuroase care iau tot ce-i mai bun din fructe.
Astăzi suntem la fel de pasionați de rețeta cidrului Old Mout și ne dorim să aducem spiritul Kiwi în România.
Obraznic de bun.

Iubim să reinventăm savoarea fructelor!
Merele nu sunt deloc rele. Dacă stai să te gândești bine, merele sunt chiar grozave! Mai ales dacă arunci în mix combinații neobișnuite de fructe exotice, obţii deodată o varietate savuroasă de gusturi noi. Nouă ne place să mixăm cidrul de mere cu gusturile celor mai bune fructe din natură, ca să-ţi ducem papilele într-o aventură, cu trei sortimente inedite de cidru. Descoperă ce e în spatele rețetelor noastre!

BLIND PIG

Blind Pig® combină cu succes, într-un mod complet neconvenţional, cidrul de mere cu diverse tipuri de tărie. De aceea are şi cel mai mare conţinut de alcool dintre toate brandurile de cidru - 5,5%. Cu toate acestea, nu este la fel de tare ca băuturile spirtoase.

Este un brand rebel, cu personalitate, inspirat din America anilor prohibiţiei când regulile erau făcute pentru a fi încălcate. Coordonatele inscripţionate pe sticle prezintă zonele de distracţie din America acelei perioade. Şi când să te distrezi cel mai bine dacă nu nopţile?

Se găseşte în 3 sortimente spirited, în sticle de 355 ml:

-Honey & Smoked cu note de whisky, uşor afumat, în contrast cu dulceaţa combinaţiei de miere şi mere.

-Pear & Spiced cu note de rom, gust bogat de pere coapte şi mirodenii atent alese.

-Blueberry & Oaked cu note delicate de bourbon şi prospeţime dată de afinele dulci.