Bussines Conduct

Compania noastra se angajeaza sa-si desfasoare in fiecare zi activitatea cu corectitudine, integritate si respect fata de lege si fata de valorile noastre. Acest angajament este prevazut in Codul de Conduita in Afaceri HEINEKEN.

Mesaj catre toti angajatii

 

HEINEKEN a devenit fabricantul de bere cu cea mai mare acoperire globala iar marca Heineken®, cea mai iconica marca de bere din lume. Obiectivul nostru este sa continuam strategia orientata spre crestere. Pentru ca aceasta crestere sa fie durabila, trebuie sa fim clari in privinta modului in care ne desfasuram activitatea.

 

Cresterea durabila presupune respectarea valorilor noastre indelungate: Bucurie, Respect si Pasiune. Aceste valori ne ghideaza in modul in care ne desfasuram, activitatea in fiecare zi; ele se afla in centrul Codului nostru de Conduita in Afaceri.

 

Acest Cod, impreuna cu politicile sale de baza, descrie ceea ce asteptam de la toti angajatii nostri - individual si ca echipa - in fiecare piata si la toate nivelurile. Suntem o companie axata pe performanta si ne dedicam cu pasiune afacerii si atingerii obiectivelor noastre. Acest lucru implica folosirea oportunitatilor care apar si dezvoltarea afacerii noastre, in fiecare zi, cu corectitudine, integritate, respectarea legii si a acestui Cod.

 

Acest Cod incurajeaza si ofera indrumare tuturor angajatilor, pentru a recunoaste si a face fata cu incredere provocarilor zilnice. Adeziunea este o parte integranta a modului in care ne desfasuram afacerea. Succesul sau se bazeaza pe angajamentul dumneavoastra. Angajamentul de a va familiariza cu acest Cod; de a discuta posibilele dileme cu colegii, managerul, consilierul juridic sau reprezentantul in care aveti incredere; de a fi transparenti si a va exprima, atunci cand percepeti posibile incalcari ale acestui Cod.

 

HEINEKEN este o companie minunata. Combinand expertiza si pasiunea noastra cu asumarea responsabilitatii pentru valorile noastre si pentru acest Cod, deschidem calea pentru un viitor de succes.

Amsterdam, 23 April 2015

 

Jean-Francois van Boxmeer

Chairman Executive Board / CEO

 

Laurence Debroux

Member Executive Board / CFO