Profilul companiei
HEINEKEN a inceput ca o mica afacere de familie iar astazi are o istorie de peste 150 de ani. 

In timp, compania s-a dezvoltat, iar astazi are operatiuni in peste 70 de tari si o echipa internationala de peste 85.000 de angajati, in toata lumea.

 

In Romania, HEINEKEN are 1.100 de angajati care lucreaza intr-una din cele 4 fabrici, in aria de vanzari sau in sediul central al companiei.

 

Suntem compania cu cel mai diversificat portofoliu de bere si cidru de pe piata din Romania si oferim consumatorilor nostri produse de calitate, marci extraordinare si experiente unice.
Suntem o echipa de oameni dinamici, care pun pasiune in tot ceea ce fac. Credem ca a lucra la HEINEKEN Romania inseamna mai mult decat a produce bere si cidru: inseamna a dezvolta produse noi si a aduce experiente unice in vietile oamenilor care aleg sa consume produsele din portofoliul nostru.

 

Vrei sa te alaturi echipei HEINEKEN? Trimite-ne CV-ul tau la office.romania@heineken.com

Beneficii

La HEINEKEN, noi ne incurajam angajatii sa se dezvolte atat profesional, cat si personal si le recompensam performanta.

 

Pachetul financiar
La HEINEKEN, pachetul financiar este format atat din salariu, cat si din beneficii.

Sanatate si Siguranta
Sanatatea si siguranta angajatilor nostri este prioritara in desfasurarea activitatii noastre. Avem reguli foarte clare si proceduri de siguranta pentru indeplinirea sarcinilor curente, pentru prevenirea accidentelor de munca sau a imbolnavirilor si oferim asigurari de sanatate publice si private.

Sesiunile de training, comunicarea deschisa si imbunatatirea constanta a procedurilor de lucru ne ajuta sa reducem la un nivel minim incidentele la locul de munca. Safety First este un program si o filozofie, care incurajeaza angajatii sa respecte cu strictete normele si instructunile de siguranta, pentru a-si putea desfasura activitatea fara incidente.