Politica noastra globala privind angajatii si drepturile omului (EHRP) a venit in sprijinul Codului de Conduita pentru Afaceri din 2013. Aceasta promoveaza principiile Declarației Universale a Drepturilor Omului si ale Conventiilor Organiztiei Internationale a Muncii (OIM), stabilind 11 standarde referitoare la drepturile angajaților si drepturile omului. Intre acestea sunt incluse subiecte ca nediscriminarea, munca fortata, hartuirea si procedurile de solutionare a plangerilor. Politica este aplicabila tuturor companiilor de operare si filialelor in care HEINEKEN detine o participatie majoritara sau are control in cadrul managementului.


Codul Furnizorului HEINEKEN este garantia ca furnizorii nostri isi respecta angajatii si drepturile omului in activitatea lor. Acest subiect face, de asemenea, parte din procedura de guvernanta a achizitiilor.


Daca oricare dintre angajatii nostri sau partile interesate externe vad o potentiala nerespectare a EHRP, pot sa o raporteze prin intermediul politicii Speak Up.