Ciuc

Ciuc Premium este despre inovație, autenticitate și o nouă perspectivă asupra lumii.

Ciuc Premium îți arată cum să te distrezi în vremurile moderne. Ciuc Premium este Lumea Nouă.

 

Valoare energetică / 100 ml: 177 kJ / 42 kcal

 

Ciuc Radler 1.9%

Ciuc Radler 1.9% este un Radler Premium pentru weekenduri pline. Este bautura brunch-ului. Acel mix fresh de bere cu suc de lămâie, cu o mică doză de alcool. Varianta relaxată a berii, Radler 1.9% este pentru exploratorii urbani și pauzele dintre plimbările de weekend prin oraș.

 

Valoare energetică / 100 ml: 151 kJ / 36 kcal

Ciuc Radler 0.0

Ciuc Radler 0.0 este activ. Este urban, dar nu pierde niciodată legătura cu natura. Ciuc Radler este băutura cu 0% alcool, ce combină cu măiestrie berea fără alcool cu sucul de lămâie. Ciuc Radler 0.0 îți transformă orice aventură într-una efervescentă.

 

Valoare energetică / 100 ml: 125 kJ / 29 kcal

 

Golden Brau

Golden Brau este o bere românească, ce își are originile în plaiurile însorite ale Craiovei, locul unde a luat naștere. Lumea Golden Brau e formată din povești la bere, acele povești amuzante, memorabile, împărtășite de oameni plini de viață.

 

Valoare energetică / 100 ml: 169 kJ / 40 kcal

 

Golden Brau 0.0

Golden Brau 0.0% este berea dedicata șoferilor cu bune maniere în trafic. A fi responsabil când conduci nu e doar despre a nu consuma alcool, ci si despre a fi atent și a-i respecta pe ceilalți participanți la trafic.

 

Valoare energetică / 100 ml: 96 kJ / 23 kcal

 

Neumarkt

Neumarkt face parte din familia berilor Pils Dortmunder, caracterizate de o amăreala ușor aspră, foarte reprezentativă pentru berile nord-germane. Aroma este distinctă, puternică și persistentă ca urmare a varietății hameiurilor utilizate. Este o bere cu gust puternic și amărui, pe placul bărbaților cum trebuie.

 

Valoare energetică / 100 ml: 167 kJ / 40 kcal

 

Bucegi

Bucegi e berea românului adevărat, transmisă din tată în fiu. Dintotdeauna aproape de inima românilor, Bucegi e berea noastră de acasă, făcută din ingrediente 100% românești.

 

Valoare energetică / 100 ml: 177 kJ / 42 kcal

Harghita

Harghita este o bere de tradiție în zona din care provine, succesul de care se bucură fiind în mare parte datorat calității superioare a apei din care este fabricată. Harghita a fost produsă prima oară în anul 1972 la fabrica de bere din Miercurea Ciuc.

 

Valoare energetică / 100 ml: 155 kJ / 37 kcal 

 

Hațegana

Hațegana a fost lansată în anul 1978 și a intrat în portofoliul de marci al HEINEKEN în anul 2000. Este o marcă regională, ce se vinde preponderent în Gorj și Hunedoara. Emblema Hațegului, zimbrul, se regăsește și în logo-ul mărcii, simbolizând caracteristicile berii: tradiție și putere. 

 

Valoare energetică / 100 ml: 153 kL / 37 kcal