Strongbow

Strongbow® este marca de cidru numărul 1 în lume. Este o băutură cu un gust răcoritor și proaspăt, produsă din mere, cu un conținut de alcool de 4,5%. Este băutura perfectă în orice anotimp. În România, Strongbow® este disponibil în cele patru variante: Gold Apple, Red Berries, Pere și Medium Dry. Strongbow® are un ritual de servire specific: 1/3 gheață și 2/3 Strongbow®.

 

 

Cidru Mândru

TRADIȚII NOI DIN MERE ROMÂNEŞTI

CIDRU MÂNDRU® este produs în România din mere dulci românești și ingrediente naturale. De aceea spunem că are suflet românesc, întrupat de mărul imperfect și dulce,. Cidru Mândru® are 4,5% alcool, nu conține gluten și se găsește la sticlă de 330 ml, în două sortimente:

-din 100% mere românești, cu gust demi-dulce, fructat

-din 100% mere românești cu o notă nostalgică de vișine

 

Old Mout

OLD MOUT /Ohld-moot-sy-der/ PRONOUNCED INCORRECTLY SINCE 1947
Old Mout (rimează cu "bun de băut") a fost născocit în urmă cu 69 de ani în Moutere Valley, Noua Zeelandă. Ne dorim să aducem spiritul Kiwi în România, pentru că ne place să mixăm cidrul de mere cu gusturile celor mai bune fructe din natură, ca să-ți ducem papilele într-o aventură, cu trei sortimente inedite de cidru: Kiwi&Lime, Passionfruit, Summer Berries.

BLIND PIG

Este un brand rebel, inspirat din America anilor prohibiţiei, când regulile erau făcute pentru a fi încălcate. Coordonatele inscripţionate pe sticle prezintă zonele de distracţie din America acelei perioade. Blind Pig se găseşte în 3 sortimente spirited, în sticle de 355 ml: Honey & Smoked, Pear & Spiced, Blueberry & Oaked.