Silva Blondă Desăvârșită

Doar cea mai puternică dragoste poate dăinui timp de 40 ani, prin vremuri bune și momente de cumpănă. Așa este dragostea noastră pentru SILVA PREMIUM BLONDE LAGER. Inspirați de această dragoste și ghidați de propria istorie, am perfecționat rețeta blondei, dezvoltându-i un gust fără cusur.

BEREA E NOUĂ, DRAGOSTEA E VECHE.

Savoarea intensă a berii Premium Blonde Lager este dată de hameiul Cascade.

 

Valoare energetică / 100 ml: 170 kJ / 41 kcal

 

Silva Neagră Legendară

SILVA STRONG DARK LAGER e o bere puternică. Respiră FORȚA. Forța pădurii Transilvănene. Si tot ca pădurea, are ceva din aerul cutezător și înțelept al lupului, discretul ei străjer.  De 20 de ani și mai bine, 'NEAGRĂ LEGENDARĂ' continuă să fie o declarație de dragoste facută celor curajoși și puternici. 

BEREA E NOUĂ, DRAGOSTEA E VECHE.

Strong Dark Lager, fabricat 100% din malț din orz, își datorează aroma inconfundabilă malțului caramel.

 

Valoare energetică / 100 ml: 237 kJ / 57 kcal

 

Silva Mândră Românească

Timpul aduce cu sine schimbare. Ne pregătește pentru lucruri noi. Și apoi ne cere lucruri noi. Acum, ne cere să ne folosim măiestria pentru a crea o nouă Legendă: SILVA ROMANIAN PALE ALE. Gustul hameiului e mai pregnant; au apărut notele florale și citrice. 

'MÂNDRA ROMÂNEASCĂ' este un omagiu adus cunoscătorilor. Dar și celor care doar vor să se reîndrăgostească de bere.

BEREA E NOUĂ, DRAGOSTEA E VECHE.

Romanian Pale Ale are un gust autentic românesc, fiind dezvoltat după o rețetă locală. 

 

Valoare energetică / 100 ml: 186 kJ / 44 kcal

 

Gambrinus

Sinonimă de aproape 150 de ani cu un spirit jovial, reinterpretat astăzi într-un mod de care Gambrinus ar fi fost mândru. Pornind de la rețeta clasicului pilsner am dezvoltat un gust nou, folosind cea mai apreciată tehnică a berii craft: dry hopping-ul.

 

Valoare energetică / 100 ml: 190 kJ / 46 kcal

 

Affligem

Povestea acestei beri a început în 1074 și este strâns legată de începerea construcției unei abatii în orașul belgian Affligem. Ingredientele naturale, precum și o metodă de fermentație dublă au transformat Affligem într-o bere de suflet. Încearcă cele 2 variante: Affligem blondă și Affligem brună, pentru o experiență desăvârșită.

 

Valoare energetică per 100ml: 237KJ / 56kcal 

Deuchars IPA

Fabricată în Edinburgh, Deuchars IPA este produsă în singura berărie Victoriană care a rezistat până astăzi: Caledonian Brewery. Gustul proaspăt al acestei beri este datorat  ingredientelor locale și metodelor tradiționale de producție.

 

Valoare energetică per 100 ml: 173kj /41 Kcal

Mort Subite

Povestea inedită a acestei beri își are originea într-un celebru joc de zaruri belgian, popular la începutul secolului trecut. De atunci, berea Mort Subite a devenit sinonimă cu spontaneitatea și cu spiritul îndrăzneț. Viața este un joc. Aruncă zarul, îmbrățișează neprevăzutul și încearcă cele două variante de bere: Mort Subite Kriek Ale și Mort Subite Witbier Ale.

 

 Mort Subite Witbier Ale - Valoarea energetică per 100ml: 189kJ / 45kcal

 Mort Subite Kriek Ale  - Valoare energetică per 100ml: 237KJ / 56kcal

Edelweiss

Berea Edelweiss este o bere obținută din cele mai pure ingrediente regăsite în zona Alpilor Austrieci. Datorită concentrației reduse de hamei, este mai puțin amară decât berea Lager standard. Acest sortiment de bere a câștigat aprecierea consumatorilor, în prezent fiind disponibilă în peste 15 țări.

 

Valoare energetică per 100 ml: 48kcal

Birra Moretti

Birra Moretti te invită să descoperi gustul autentic al Italiei prin noua gamă Le Regionali. Folosind ingrediente atent selecționate din regiuni iconice, Birra Moretti a creat Birra Moretti Toscana și Siciliana. 

 

Valoare energetică per 100 ml: 184kj / 44 Kcal

Amstel

Născută în 1871 în Amsterdam și botezată după râul care traverseaza orașul, Amstel este prezentă și comercializată în peste 70 de țări, bucurându-se de reputația unui gust memorabil. Amstel este o bere de tip Premium Lager, cu un gust ușor amărui și o aromă accesibilă.

 

Valoare energetică per 100 ml: 172kj / 41Kcal

Krusovice

Krusovice este o marcă superpremium, iar la fabricarea acesteia se folosesc: hamei de cea mai înaltă calitate (lastăr roșu semi-timpuriu de hamei Saaz) din regiunea Zatec (cel mai faimos hamei din lume), apa de izvor dintr-un puț artezian din regiunea Krivoklat.

 

Valoare energetică per 100 ml: 154kj / 37 Kcal

Sol

Sol este ca o declarație de independență, menținând liber spiritul mexican și perpetuând moștenirea lăsată de numeroase figuri emblematice. Este o bere festivă și revigorantă, de culoare aurie, cu o ușoară aromă de fructe și lamâie. Se recomandă a fi servită rece și baută direct din sticlă, alături de o felie de lămâie.

 

Valoare energetică per 100 ml: 160kj /38 Kcal

Murphy's Irish Stout

Murphy’s Irish Stout a fost creată în 1856, în orașul irlandez Cork. Are un gust ușor atipic față de alte beri din categorie. Iubitorii săi o numesc cappucino-ul berilor, având un gust mai puțin amar decât alte beri de tip stout, lucru datorat notelor de malț și caramel și a texturii extrem de fine și mătăsoase.

 

Valoare energetică per 100 ml: 148kj / 35Kcal

Monteith’s

Stewart Monteith a creat o bere pentru exploratori, pentru căutătorii de aur și pionieri. Astăzi, succesul său vine ca o încurajare a tuturor celor pasionați să exploreze. Descoperă gustul Montheit’s în 4 arome: Bohemian Pilsner, Southern Pale Ale, Indian IPA și Summer Ale.

 

Montheit's Bohemian Pilsner - Valoare energetică per 100 ml: 171Kcal

Montheit's Southern Pale Ale - Valoare energetică per 100 ml: 166Kcal

Montheit's Indian IPA - Valoare energetică per 100 ml: 198Kcal

Montheir's Summer Ale - Valoare energetică per 100 ml: 175Kcal