Compania noastră

Înființată în 1864 de familia HEINEKEN, compania se mândrește să fie un producător de bere global și independent, cu o istorie și o moștenire îndelungate. Producem bere de calitate, construim branduri relevante pentru consumatorii de pretutindeni.

Profilul companiei

Producem cu mândrie bere la nivel global, într-un mod independent și responsabil. În prezent, HEINEKEN este producătorul de bere numărul unu în Europa și numărul 2 în lume. Ne desfășurăm activitatea în peste 70 de piețe la nivel global, ceea ce înseamnă că suntem cel mai internațional producător. În ultimul deceniu, prezența noastră în piețele emergente a crescut semnificativ, ceea ce reprezintă un catalizator pentru extinderea noastră.

Producem beri renumite, construim branduri de succes și ne angajăm să ne surprindem și să ne impresionăm consumatorii de peste tot.

Elemente care ne fac unici:

  1. Suntem principalul dezvoltator și producător de bere premium și branduri de cidru. Condus de brandul Heineken, Grupul are un puternic portofoliu, compus din mai mult de 300 de beri de specialitate și cidru, atât internaționale, cât și regionale și locale.
  2. Inovatiile, investițiile pe termen lung în brand si managementul costurilor sunt prioritățile noastre.
  3. Prin programul „Brewing a Better World” sustenabilitatea este parte din programul de bază al companiei, ceea ce aduce un plus de valoare pentru toate părțile interesate.
  4. Avem o amprentă geografică unică și echilibrată, atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele în curs de dezvoltare.
  5. O echipă internațională variată, dinamică, determinată și cu spirit antreprenorial, compusă din peste 80.000 de angajați, care lucreaza în peste 70 de țări.
  6. Pasiunea familiei Heineken rămâne la fel de puternică astăzi ca și în 1864, anul în care am început producerea berii.

Valorile noastre

Valorile noastre reprezintă ceea ce susținem ca partener de afaceri și angajator. Construim relații interumane și înlăturăm bariere, pentru că avem convingerea că experiențele împărtășite creează momente minunate, iar acestea sunt amintirile pe care le vom prețui.

Consumatorii ne inspiră să producem cele mai bune beri, pasiune pe care o extindem asupra tuturor brandurilor, produselor și activităților noastre.

Suntem mândri de istoria familiei noastre și de moștenirea olandeză, din care derivă spiritul antreprenorial care ne duce în toate colțurile lumii.

Suntem constructori de brand. Brandul Heineken ne definește și ne unește, în timp ce numeroasele noastre branduri locale, regionale și globale fac ca portofoliul nostru să fie unic și divers.

Oamenii sunt inima companiei. Puterea noastră vine din încredere, diversitate și progres.

Ne susținem valorile: pasiune pentru calitate, bucuria vieții, respect pentru oameni și pentru planetă.

Susținem întotdeauna consumul responsabil. Suntem dedicați comunităților noastre și ne străduim să îmbunătățim în mod consecvent impactul pe care îl avem asupra planetei.

Lucrăm cu partenerii și clienții noștri pentru a crește împreună și încercăm să câștigăm cu integritate și corectitudine.

Suntem convinși că, respectând aceste angajamente, creăm un plus de valoare pentru toată lumea implicată.

Noi suntem HEINEKEN.